Advertisement

Λαυριο Φωτια - Folli Follie: Σε καθεστώς προστασίας από τους πιστωτές ... : Η φωτιά φαίνεται να απειλεί τα πρώτα σπίτια στην κερατέα, ενώ οι άνεμοι που πνέουν στην περιοχή είναι ισχυροί το 112 έστειλε ήδη μήνυμα για εκκένωση από το μαρκάτι κερατέας προς το λαύριο.

Λαυριο Φωτια - Folli Follie: Σε καθεστώς προστασίας από τους πιστωτές ... : Η φωτιά φαίνεται να απειλεί τα πρώτα σπίτια στην κερατέα, ενώ οι άνεμοι που πνέουν στην περιοχή είναι ισχυροί το 112 έστειλε ήδη μήνυμα για εκκένωση από το μαρκάτι κερατέας προς το λαύριο.. Αν βρίσκεστε στο μαρκάτι κερατέας εκκενώστε τώρα προς λαύριο. Και με αντίθετη κατεύθυνση ανέμου για την πούντα ζέζα και το σούνιο. Υπό μερικό έλεγχο πυρκαγιά στην περιοχή δρυάλια. «είναι πολύ μεγάλη η φωτιά. Η φωτιά έχει εκδηλωθεί σε ένα δύσβατο σημείο, αναφέρουν οι ίδιες πληροφορίες.

Φωτιά εκδηλώθηκε το πρωί της δευτέρας (16/8) και βρίσκεται σε εξέλιξη στο μαρκάτι λαυρεωτικής, με την πυροσβεστική να φτάνει άμεσα στο σημείο. Στο σημείο έχουν σπεύσει 38 πυροσβέστες. Υπό μερικό έλεγχο πυρκαγιά στην περιοχή δρυάλια. Πριν από λίγο εστάλη μήνυμα από το 112 για να γίνει εκκένωση του οικισμού. Πυρκαγιές / φωτιά τώρα στο λαύριο.

Μηχανική βλάβη παρουσίασε το πλοίο AQUA STAR - Πλέει προς ...
Μηχανική βλάβη παρουσίασε το πλοίο AQUA STAR - Πλέει προς ... from images32.inewsgr.com
Μεγάλη επιχείρηση της πυροσβεστικής αυτή την ώρα στο λαύριο. Φωτιά έχει ξεσπάσει στην περιοχή μαρκάτι στο λαύριο. Σε εξέλιξη βρίσκεται πυρκαγιά στη θέση μαρκάτι στον δήμο λαυρεωτικής.σύμφωνα με την πυροσβεστική η φωτιά έχει ξεσπάσει σε δύσβατο σημείο σε χαράδρα. Φωτιά ξέσπασε νωρίτερα, το μεσημέρι της πέμπτης, σε δασική έκταση, στην περιοχή πούντα ζέζα, στο λαύριο. Η φωτια ειναι πολύ μακριά (νοτίως της ε.β.ο. Σύμφωνα με την πυροσβεστική η φωτιά έχει ξεσπάσει σε δύσβατο σημείο σε χαράδρα. H φωτιά δεν απειλεί κατοικημένη περιοχή. «είναι πολύ μεγάλη η φωτιά.

Και με αντίθετη κατεύθυνση ανέμου για την πούντα ζέζα και το σούνιο.

Υπό μερικό έλεγχο πυρκαγιά στην περιοχή δρυάλια. Πριν λίγο εστάλη μήνυμα από το 112 στους κατοίκους του οικισμού. H φωτιά δεν απειλεί κατοικημένη περιοχή. Ανεξέλεγκτες διαστάσεις παίρνει η φωτιά που ξέσπασε στην περιοχή περιοχή μαρκάτι κερατέας. Η φωτια ειναι πολύ μακριά (νοτίως της ε.β.ο. Πριν από λίγο εστάλη μήνυμα από το 112 για να γίνει εκκένωση του οικισμού. Σε εξέλιξη βρίσκεται πυρκαγιά στη θέση μαρκάτι στον δήμο λαυρεωτικής.σύμφωνα με την πυροσβεστική η φωτιά έχει ξεσπάσει σε δύσβατο σημείο σε χαράδρα. Η φωτιά καίει σε δύσβατο σημείο, σύμφωνα με πληροφορίες, ενώ πνέουν ισχυροί άνεμοι που δυσχεραίνουν το έργο της κατάσβεσης. Λαύριο φωτιά πυρκαγιά εμπρησμός εμπρηστής. Όλα τα τελευταία αθλητικά νέα για όλα τα σπορ από την ελλάδα και τον κόσμο. Φωτιά έχει ξεσπάσει σε χαμηλή βλάστηση στην περιοχή μαρκάτι στο λαύριο. Αν βρίσκεστε στο μαρκάτι κερατέας εκκενώστε τώρα προς λαύριο. Φωτιά έχει ξεσπάσει στην περιοχή μαρκάτι στο λαύριο.

Στο σημείο επιχειρούν 30 πυροσβέστες με 1 ομάδα πεζοπόρου τμήματος της 1ης εμακ, 11 οχήματα και 1 ελικόπτερο. Φωτιά εκδηλώθηκε το πρωί της δευτέρας (16/8) και βρίσκεται σε εξέλιξη στο μαρκάτι λαυρεωτικής, με την πυροσβεστική να φτάνει άμεσα στο σημείο. Στην μάχη της κατάσβεσης έχουν ριχτεί 38 πυροσβέστες με 13 οχήματα, 2. Στο σημείο έχουν σπεύσει 38 πυροσβέστες. Υπό μερικό έλεγχο πυρκαγιά στην περιοχή δρυάλια.

Φωτιά στη Λαυρεωτική: Ανεξέλεγκτη η κατάσταση ...
Φωτιά στη Λαυρεωτική: Ανεξέλεγκτη η κατάσταση ... from www.imerodromos.gr
Η φωτιά έχει εκδηλωθεί σε ένα δύσβατο σημείο, αναφέρουν οι ίδιες πληροφορίες. Μεγάλη επιχείρηση της πυροσβεστικής αυτή την ώρα στο λαύριο. Στην μάχη της κατάσβεσης έχουν ριχτεί 38 πυροσβέστες με 13 οχήματα, 2. Ξέσπασε σε δύσβατο σημείο με χαμηλή βλάστηση. Φωτιά έχει ξεσπάσει σε χαμηλή βλάστηση στην περιοχή μαρκάτι στο λαύριο. Η φωτια ειναι πολύ μακριά (νοτίως της ε.β.ο. Πριν από λίγο εστάλη μήνυμα από το 112 για να γίνει εκκένωση του οικισμού. Μια ηλικιωμένη γυναίκα αγνοείται αυτή τη στιγμή στη μεγάλη φωτιά στο λαύριο όπως κατήγγειλε ο γιός της και επιβεβαίωσε στο thetoc ο δήμαρχος λαυρεωτικής.

Υπό μερικό έλεγχο πυρκαγιά στην περιοχή δρυάλια.

Μια ηλικιωμένη γυναίκα αγνοείται αυτή τη στιγμή στη μεγάλη φωτιά στο λαύριο όπως κατήγγειλε ο γιός της και επιβεβαίωσε στο thetoc ο δήμαρχος λαυρεωτικής. Δύσκολο το έργο των πυροσβεστών, οι άνεμοι ενισχύουν το μέτωπο. Η φωτιά έχει ξεσπάσει σε δύσβατο σημείο σε χαράδρα. Πυρκαγιές / φωτιά τώρα στο λαύριο. Η νεότερη ενημέρωση από το γραφείο καλύτερη είναι η εικόνα από τη φωτιά στο λαύριο, καθώς δεν υπάρχει πλέον ενεργό μέτωπο. Η φωτιά έχει εκδηλωθεί σε ένα δύσβατο σημείο, αναφέρουν οι ίδιες πληροφορίες. Στο σημείο έχουν σπεύσει 38 πυροσβέστες. Η φωτιά είναι μεγάλη και απειλεί πλέον κατοικημένες περιοχές, ενώ μεγάλη είναι και η κινητοποίηση της πυροσβεστικής. Λαύριο φωτιά πυρκαγιά εμπρησμός εμπρηστής. Η πυρκαγιά εκδηλώθηκε λίγο μετά τις 10 το πρωί σε χαμηλή βλάστηση σε. Πριν λίγο εστάλη μήνυμα από το 112 στους κατοίκους του οικισμού. Νέα πυρκαγιά εκδηλώθηκε στην θέση μαρκάτι, στην ευρύτερη περιοχή του λαυρίου και του δήμου λαυρεωτικής. Αν βρίσκεστε στο μαρκάτι κερατέας εκκενώστε τώρα προς λαύριο.

Φωτιά έχει ξεσπάσει στην περιοχή μαρκάτι στο λαύριο. Και με αντίθετη κατεύθυνση ανέμου για την πούντα ζέζα και το σούνιο. Μιλώντας στο newsit.gr ο δήμαρχος λαυρεωτικής δημήτρης λουκάς είπε: Σε εξέλιξη βρίσκεται πυρκαγιά στη θέση μαρκάτι στον δήμο λαυρεωτικής. Ξέσπασε σε δύσβατο σημείο με χαμηλή βλάστηση.

Φωτιά στη Λαυρεωτική: Ανεξέλεγκτη η κατάσταση ...
Φωτιά στη Λαυρεωτική: Ανεξέλεγκτη η κατάσταση ... from www.imerodromos.gr
Πριν από λίγο εστάλη μήνυμα από το 112 για να γίνει εκκένωση του οικισμού. Φωτιά έχει ξεσπάσει στην περιοχή μαρκάτι στο λαύριο. Σύμφωνα με την πυροσβεστική η φωτιά έχει ξεσπάσει σε δύσβατο σημείο σε χαράδρα, όπου υπάρχουν διάσπαρτα σπίτια. Δυνατοί άνεμοι πνέουν στην περιοχή. Πριν λίγο εστάλη μήνυμα από το 112 στους κατοίκους του οικισμού. Η φωτιά είναι μεγάλη και απειλεί πλέον κατοικημένες περιοχές, ενώ μεγάλη είναι και η κινητοποίηση της πυροσβεστικής. Η φωτιά στο λαύριο μοιάζει να είναι δύσκολη στο να ελεγχθεί, με τις αρχές να είναι σε συναγερμό και ήδη έχουν υπάρξει εντολές εκκένωσης, με επιχειρήσεις και σπίτια να καίγονται. Μεγάλη επιχείρηση της πυροσβεστικής αυτή την ώρα στο λαύριο.

Έβαλε φωτιά σε αγροτοδασική έκταση με ένα βεγγαλικό που άναψε μέσα στο αυτοκίνητό του!

Φωτιά έχει ξεσπάσει στην περιοχή μαρκάτι στο λαύριο. Η φωτιά έχει ξεσπάσει σε δύσβατο σημείο σε χαράδρα. Στο σημείο επιχειρούν 30 πυροσβέστες με 1 ομάδα πεζοπόρου τμήματος της 1ης εμακ, 11 οχήματα και 1 ελικόπτερο. Η φωτια ειναι πολύ μακριά (νοτίως της ε.β.ο. Έβαλε φωτιά σε αγροτοδασική έκταση με ένα βεγγαλικό που άναψε μέσα στο αυτοκίνητό του! Πριν λίγο εστάλη μήνυμα από το 112 στους κατοίκους του οικισμού. Λαύριο φωτιά πυρκαγιά εμπρησμός εμπρηστής. Στο σημείο έχουν σπεύσει 38 πυροσβέστες. Σύμφωνα με την πυροσβεστική η φωτιά έχει ξεσπάσει σε δύσβατο σημείο σε χαράδρα. Υπό μερικό έλεγχο πυρκαγιά στην περιοχή δρυάλια. Η φωτιά στο λαύριο μοιάζει να είναι δύσκολη στο να ελεγχθεί, με τις αρχές να είναι σε συναγερμό και ήδη έχουν υπάρξει εντολές εκκένωσης, με επιχειρήσεις και σπίτια να καίγονται. Και με αντίθετη κατεύθυνση ανέμου για την πούντα ζέζα και το σούνιο. Φωτιά έχει ξεσπάσει στην περιοχή μαρκάτι στο λαύριο.

Posting Komentar

0 Komentar